• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Tα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    3620612


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Εκτός ελέγχου οι πρόσφυγες: Πετροπόλεμος στην Ειδομένη, μαχαιρώματα στη Χίο. Έκτακτη σύσκεψη για την αποσυμφόρηση του λιμανιού του Πειραιά – Νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στην περιοχή του Σκαραμαγκά -Αυξάνεται ο αριθμός των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στα ελληνικά νησιά

    2. Τσίπρας: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας. «Η χώρα πέρασε από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, δεν έχει ανάγκη από τέταρτη» απάντησε ο πρωθυπουργός στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος νωρίτερα τον είχε καλέσει να παραιτηθεί και να οδηγήσει την Ελλάδα σε εκλογές.

    3. Η ΔΕΗ άρχισε να κόβει μετρητές. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διοίκηση της ΔΕΗ στους αναλυτές, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του 2015, υπάρχει σαφής μείωση του ρυθμού αύξησης των επισφαλειών στο τέταρτο τρίμηνο του 2015 εξαιτίας του αυξημένου αριθμού διακανονισμών και της συστηματικότερης αναζήτησης των οφειλών.

    4. To colpo grosso με τους νέους φόρους Gabon στην Pay TV. Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βλέπουμε τα κανάλια…της “διαπλοκής”; “Ελπίζω να είναι στα επίπεδα φάρσας” ήταν η απάντηση του επικεφαλής της WIND, Νάσου Ζαρκαλή όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους  ότι το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται το ενδεχόμενο αύξησης της φορολόγησης στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες (κινητή και Pay TV).
    5. ΣΟΚ στη μουσική βιομηχανία: Ό,τι ακούτε είναι ψεύτικο (video). Έίναι πιθανό πως αυτό απλά επιβεβαιώνει κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουν. Είναι τρομακτικό το εύρος που οι τραγουδιστές χρησιμοποιούν ψηφιακά μέσα για να βελτιώσουν την φωνή τους, ή δυστυχώς, σε αρκετές περιπτώσεις να μην τραγουδούν καθόλου.



    ΣΧΟΛΙΑ