array(0) {
}
        
    
Menu
0.2%
Τζίρος: 118.43 εκατ.

Autohellas: Με το βλέμμα στο α΄ εξάμηνο και τιμή στόχο στα 16,02 ευρώ ανά μετοχή

Media

“Στη θέση του ο Μανώλης Καψής” λέει στο mononews κορυφαίο στέλεχος του ομίλου

Μανώλης Καψής, Διευθυντής ΜΕGA
Comments

Λήξαν θεωρείται το θέμα που είχε δημιουργηθεί στο ΜEGA με τον Μανώλη Καψή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας μιλώντας αποκλειστικά στο mononews.gr  εξήγησε ότι δεν ετέθη ποτέ θέμα απομάκρυνσης του και ότι παραμένει κανονικά στην εργασία του. Όλα ξεκίνησαν όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε να παρέμβει στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τι συνέβη 

«Γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;», είναι η φράση που φέρεται να ειπώθηκε από στέλεχος του Mega προς την κυβερνητική εκπρόσωπο όταν η Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό κατά την διάρκεια του βραδυνού δελτίου ειδήσεων της Τρίτης και ζήτησε να παρέμβει για να εκφράσει τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου για την υπόθεση του Γιάννη Πανούση.

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;”» αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν» καταλήγει η κυρία Γεροβασίλη με μια χροιά που από ορισμένους χαρακτηρίζεται σαν απειλητική.

Ποιος έλαβε την απόφαση να μην βγει στο δελτίο η Γεροβασίλη

Σύμφωνα με πληροφορίες o διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Μανώλης Καψής φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που αρνήθηκε να δώσει βήμα στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων.

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα από την κυβερνητική εκπρόσωπο, οι μέτοχοι του Mega κατά πληροφορίες ζήτησαν από τον Μανώλη Καψή να εξηγήσει γιατί έλαβε την απόφαση να μην βγάλει στον αέρα την Όλγα Γεροβασίλη. Εξηγήσεις για τον χειρισμό της υπόθεσης έδωσαν στη διοίκηση του σταθμού και άλλα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού.

Δεν θα εκφωνήσει το δελτίο της Τετάρτης η Όλγα Τρέμη

Το απόγευμα της Τετάρτης οι πληροφορίες που έφταναν στα δημοσιογραφικά γραφεία ανέφεραν ότι η Όλγα Τρέμη δεν θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Autohellas: Με το βλέμμα στο α΄ εξάμηνο και τιμή στόχο στα 16,02 ευρώ ανά μετοχή
Το στυλ αγγίζει το νερό: Η Kith και η Cigarette Racing επαναπροσδιορίζουν την ταχύτητα εν πλω
Νίκος Ρασσιάς (RAFARM): Το κυνήγι της επιτυχίας και η διαδρομή από το Γεωργίτσι με «όπλο» την εντιμότητα – Η βιογραφία του
Μάχη στα 4play πακέτα – Τι δίνουν οι Cosmote Telekom – Nova – Vodafone
Το κόμμα του Σαμαρά, γιατί παραιτήθηκε η Συρεγγέλα, η μάχη στον Αρειο Πάγο, τι συμβαίνει με την Γκιλφόιλ κι ο Ελληνας σεφ που μάγεψε τον Λευκό Οίκο
Η εποχή της αύξησης της ανταγωνιστικότητας μέσω της μείωσης των αμοιβών τέλειωσε
Νέοι πλειστηριασμοί για Εκδόσεις Λιβάνη, Καρούζο και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες
ΕΥΔΑΠ: Οι περίεργες αποφάσεις Σαχίνη και τα μυστήρια ενός διαγωνισμού 110 εκατ. ευρώ
Απόθηκευση ενέργειας: Σε θολό τοπίο με εμπόδια και καθυστερήσεις οι πρώτες μπαταρίες
Η MOH και το tip για την Intracom, ο fun της ΓΕΚ, το παρασκήνιο της Βρεττού, ο νταλαβεριτζής καθηγητής, η ΕΥΔΑΠ και τα μυστήρια ενός διαγωνισμού, και τα γενέθλια του Τσάκου