ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους οι 4 από τους 9 κατηγορουμένους που απολογήθηκαν χθες για συμμετοχή στο κύκλωμα που φέρεται να υπεξαιρούσε από δημόσια νοσοκομεία και φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ πανάκριβα σκευάσματα, κυρίως αντικαρκινικών φαρμάκων.
Πρόκειται για δύο νοσοκόμες, έναν πρώην νοσηλευτή και ένα φαρμακοποιό. Από το πρωί συνεχίζονται οι απολογίες των υπολοίπων 13 συλληφθέντων.
Συνολικά 36 είναι οι κατηγορούμενοι, ενώ για 3 έχεις έχουν έχει εχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται ακόμα 8 γιατροί, ενώ αστρονομικά είναι τα ποσά των κερδών που φέρεται να είχε το κύκλωμα μέσα σε 4 χρόνια: 25 εκατομμύρια ευρώ, με τη ζημία του ελληνικού Δημοσίου να ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Να «πέσουν κεφάλια» στα δημόσια νοσοκομεία που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο αντικαρκινικών φαρμάκων: 21 συλλήψεις-Τέσσερα τα αρχηγικά μέλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Dimand: Μείωση 67% στη χρήση νερού στο Piraeus Port Plaza – Πάνω από 80.635 κυβικά μέτρα εξοικονόμηση ετησίως
- Η Genco ενισχύει τον στόλο της με νέο Capesize πλοίο, το «Genco Volunteer»
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Σήμερα αποκόπτεται το μέρισμα 5,25 δολαρίων
- Υποχωρεί το αλουμίνιο για δεύτερη ημέρα – Ενισχύονται οι προσδοκίες για αύξηση της προσφοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.