• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σοκάρει η κυνική ομολογία της 22χρονης: «Πώς πέταξα το μωρό από το μπαλκόνι»

    • NewsRoom


    Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κυνική ομολογία της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη. Όπως περιγράφει η ίδια,  πήγε απλώς στη μπανιέρα του διαμερίσματός της και γέννησε. «Έκοψα μόνη μου με ένα ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο. Φοβόμουν τι θα έλεγε η μητέρα μου και ο κόσμος. Δεν ήξερα τι να κάνω. Το τύλιξα με ένα σεντόνι και το έβαλα σε μια νάιλον σακούλα. Το πέταξα απο την μπαλκονόπορτα. Αμέσως μετά καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα το μπάνιο και πέταξα τον πλακούντα στη λεκάνη».

    Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι η 22χρονη παιδοκτόνος πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και δεν έχει πλήρως συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ωστόσο, ακόμη πιο φρικιαστικά είναι τα μηνύματα που έστειλε την ίδια μέρα στην κολλητή της φίλη. Στην αρχή της είπε ψέματα ότι έδωσε το παιδί για υιοθεσία και συνέχισε λέγοντας: «Έχω ακόμα λίγη αιμορραγία, γι’ αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα, δεν μπορείς να πεις»…

    Μητέρα 22χρονης: Δεν είχα καταλάβει τίποτα 

    Την ίδια ώρα, η μητέρα της 22χρονης δηλώνει πως δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο, αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα», είπε συγκεκριμένα.

    Όταν η ίδια είδε κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο, τη ρώτησε τι είχε συμβεί, αλλά η 22χρονη είπε πως ήταν αδιάθετη. «Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη τη μέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Και την επόμενη μέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου».

    Στην κατάθεσή της,  η μητέρα ισχυρίστηκε πως άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν είδε στις ειδήσεις πως βρέθηκε ένα νεογέννητο μωρό νεκρό στην πολυκατοικία τους, ωστόσο και πάλι η κόρη της αρνήθηκε ότι έχει κάποια σχέση με το περιστατικό. «Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας, τη ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι, και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αδιανόητα όσα έλεγε η 22χρονη σε φίλη της: «Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σμύρνη: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποινική δίωξη για παιδοκτονία στην 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το βρέφος στη Νέα Σμύρνη



    ΣΧΟΛΙΑ