ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για αποπλάνηση ενός 13χρονου στην Κέρκυρα, κατηγορείται ένα παντρεμένο ζευγάρι 42 και 36 ετών αντίστοιχα, που θα περάσει το μεσημέρι της Παρασκευής, την πόρτα των δικαστικών αρχών, προκειμένου να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία όταν προσπάθησε να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του με τον ανήλικο. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρεται ότι ο 13χρονος ανήκε στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το ζευγάρι ζήτησε από τον 13χρονο δύο φορές μάλιστα να συμμετάσχει μαζί τους σε ερωτικά όργια.
Όπως μεταδίδει το corfutvnews ο ανήλικος δέχθηκε αρχικά αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε και ενημέρωσε την μητέρα του.
Το ζευγάρι δεν σταμάτησε εκεί και μετά από λίγες μέρες επανήλθε και ακολούθησε δεύτερη ανήθικη πρόταση για ομαδική συνεύρεση στο σπίτι του ζευγαριού.
Στην δεύτερη πρόταση το 13χρονο αγόρι προσποιήθηκε ότι δέχθηκε καθώς είχε στηθεί επιχείρηση προκειμένου να συλληφθεί το ζευγάρι.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.
Οι δύο συλληφθέντες, Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Κέρκυρα, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η σύνταξη που θα πάρει η οικογένεια του σμηναγού Μπαλταδώρου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στη Μάνδρα: Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένας αστυνομικός μεταξύ των τριών νέων προσώπων που ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση στον Μπουτάρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνελήφθησαν οι δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα
- Λευκός Οίκος: Κατηγορεί την Alibaba για παροχή τεχνολογικής υποστήριξης στον κινεζικό στρατό
- ΥΠΕΞ για τα 42 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στην Κύπρο: Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής και κατοχής
- Η Ιουλία Τσέτη (ΟΦΕΤ) στο My Story: Η εξέλιξη μίας οικογενειακής επιχείρησης σ’ έναν σύγχρονο όμιλο με διεθνή ανάπτυξη, οι αποδράσεις στη Μύκονο και οι στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας το κρασί που η ίδια φτιάχνει