ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω του πέρασμα του «Ξενοφώντα». Ωστόσο, κανονικά θα διεξαχθούν στις 9 το βράδυ τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων από τη νύχτα στο Αιγαίο.
Σε πολλές θαλάσσιες περιοχές οι άνεμοι εξακολουθούν να φθάνουν κατά τόπους και τα 10 μποφόρ. Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, ενώ ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.
Κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα- Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος. Στη γραμμή Βόλος-Σποράδες θα εκτελεστεί το δρομολόγιο των 7:45 με τον “Πρωτέα”. Ανοιχτή είναι η γραμμή Κεραμωτή Καβάλας Λιμένας Θάσου. Στις γραμμές Κυλλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά τα δρομολόγια γίνονται μόνο κατά την κρίση των πλοιάρχων.
Προαστιακός
Καθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου σε όλο το δίκτυο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο γίνονται με χαμηλές ταχύτητες, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα να έχουμε καθυστερήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από το πέρασμα του «Ξενοφώντα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.