ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τους 123 αναρτηθέντες πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, έως και χθες Τετάρτη, οι 71 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου, οι 38 ανακηρύχθηκαν άγονοι και οι 14 ανεστάλησαν.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, από τους αναρτηθέντες έως και χθες πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 123, οι 14 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω. Από τους υπόλοιπους 109, οι 71 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 38 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι). Ακόμη, ο Σύλλογος αναφέρει ότι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο «σφυρί» τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά στην «πρεμιέρα» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΕΕ: «Η «Νέα Συμφωνία για τους Καταναλωτές» στην ΕΕ κρύβει υψηλούς κινδύνους για τα ΜΜΕ»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Και Σαουδάραβας και δεν πληρώνει: Χρωστάει στον ΟΛΒ για τον ελλιμενισμό της θαλαμηγού του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.