• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Συγκλονιστική μαρτυρία 17χρονης: Ανεβήκαμε πάνω στον βράχο που ήταν μέσα στη θάλασσα (video)

    • NewsRoom


    Ολοένα και περισσότερες συγκλονιστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως, με κάποιους να περιγράφουν το φρικιαστικό σκηνικό, άλλους να εξομολογούνται το πώς κατάφεραν να σωθούν και άλλους να μας μεταφέρουν τον πανικό που επικρατούσε.

    Μία από αυτές τις ιστορίες περιγράφει η 17χρονη Έλενα, που κατάφερε να σωθεί αφού κατέβηκε στην παραλία και μπήκε στο νερό, όπου και έμεινε για 2 ώρες. Ανατριχίλα προκαλεί η πύρινη κόλαση που επικρατούσε σε όλη την περιοχή, καθώς και η ταχύτητα με την οποία εξαπλωνόταν η φωτιά. Τόσο η 17χρονη όσο και πολλοί άλλοι, περιέγραψαν το πόσο γρήγορα οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια τους, από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά και τις γρήγορες αποφάσεις που κλήθηκαν να πάρουν, προκειμένου να σωθούν.

    Η 17χρονη περιγράφει:

    «Ήμουν στην διπλανή πολυκατοικία και είχε πολύ σκόνη. Το πρώτη πράγμα που σκέφτηκα γιατί είχαμε ανεβεί και στην ταράτσα, ήταν να βάλω τον σκύλο μου μέσα, απλά για να μην αναπνέει τη σκόνη. Μόλις φτάνω, βλέπω τον αδερφό μου να έχει βγει έξω από το σπίτι και κάποιους να του λένε πως η φωτιά είναι δίπλα. Όποτε μόλις μου το είπε αυτό, πήραμε τον σκύλο και τρέξαμε στην παραλία. Πήγαμε στην από κάτω ακριβώς παραλία από το σπίτι, ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Μείναμε περίπου 2 ώρες μέσα στη θάλασσα και περιμέναμε. Σιγά σιγά έσβηνε η φωτιά, ανεβήκαμε πάνω στον βράχο που ήταν μέσα στη θάλασσα. Ξαφνικά εκεί που είχαν κάπως ηρεμήσει τα πράγματα βλέπουμε στην απέναντι πολυκατοικία να βγαίνουν φλόγες και καπνός από ένα διαμέρισμα. Εκεί τρομάξαμε πολύ. Μετά από αυτό μεταφερθήκαμε στο ξενοδοχείο Ραμάντα όπου και μείναμε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Ακούγονταν συνεχώς εκρήξεις».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στους 81 ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές – Κατέληξε ασθενής στο Θριάσιο, βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα (upd)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστική ιστορία ζευγαριού στο Μάτι: «Επέλεξε» να πεθάνει πλάι στον σύζυγό της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αναπάντητα ερωτήματα για την τύχη των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών – Τι λέει ο καπετάνιος που τα διέσωσε (pic+video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απαράδεκτο! Συνελήφθησαν 4 άτομα για πλιάτσικο σε οικία στον Νέο Βουτζά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη μία δραματική ιστορία: Νιόπαντρο ζευγάρι χωρίστηκε στις φλόγες – Αγνοείται ο άντρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βρέθηκε μια γυναίκα που αγνοείτο στο Μάτι: Η ηλικιωμένη με τα γυαλιά ηλίου



    ΣΧΟΛΙΑ