• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του

    • NewsRoom


    Μάχη σώμα με σώμα με τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του, έδωσε ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, στην Κηφισιά. Ο γνωστός επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε κατά την εισβολή δύο κουκουλοφόρων ληστών στην οικία του στην Κηφισιά. Βρίσκεται στο χειρουργείο από τις 5:35 το πρωί ενώ η κατάστασή του είναι κρίσιμη, καθώς έχει τραυματισμό πολλαπλών οργάνων και έχει χάσει πολύ αίμα.

    Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας, ενώ είναι πρόεδρος στην εταιρεία Light Partners.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Ο 52χρονος, ο οποίος κοιμόταν στο δωμάτιό του στον πρώτο όροφο, αντιλήφθηκε τους ληστές, βγήκε από το υπνοδωμάτιο και είδε τους δύο άνδρες που είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους.

    Όταν οι ληστές είδαν τον άνδρα προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και αρχικά τον χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο. Επειδή όμως ο 52χρονος συνέχισε να αντιστέκεται ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

    Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση με τον διοικητή του νοσοκομείου να χαρακτηρίζει την κατάσταση του «πολύ κρίσιμη». Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος υπέστη ρήξη ήπατος, η οποία αντιμετωπίστηκε, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν οι θωρακοχειρουργοί.

    Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά – Στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισβολή ενόπλων ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά-Χαροπαλεύει ο ιδιοκτήτης-επιχειρηματίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Νέο κρούσμα ληστείας στα βόρεια προάστια-Κακοποιοί με κουκούλες εισέβαλαν σε σπίτι στα Μελίσσια



    ΣΧΟΛΙΑ