• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά – Στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας

    • NewsRoom


    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο 52χρονος επιχειρηματίας που δέχτηκε πυροβολισμούς μετά την εισβολή δύο κουκουλοφόρων ληστών στην οικία του στην Κηφισιά.

    Οι δράστες τον πυροβόλησαν δύο φορές όταν εκείνος αντιστάθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα, μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο του.

    Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με δύο τραύματα στην πλάτη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες τον χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του δυο φορές σχεδόν εξ επαφής.

    Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των ληστών προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στην πλάτη και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισβολή ενόπλων ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά-Χαροπαλεύει ο ιδιοκτήτης-επιχειρηματίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λένε οι γιατροί για τον θάνατο του Στ. Σκλαβενίτη: Σπάνιος μεν, αλλά όχι απίθανος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Νέο κρούσμα ληστείας στα βόρεια προάστια-Κακοποιοί με κουκούλες εισέβαλαν σε σπίτι στα Μελίσσια



    ΣΧΟΛΙΑ