• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ο μήνας του μέλιτος έγινε τραγωδία: Αναγνωρίστηκε η σορός του Ιρλανδού που βρήκε φρικτό θάνατο στο Μάτι

    • NewsRoom


    Αναγνωρίστηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η σορός του Ιρλανδού Brian O’Callaghan-Westropp που βρήκε φρικτό θάνατο στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι. Ο νιόπαντρος Ιρλανδός, που βρισκόταν στον μήνα του μέλιτος, είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

    Ο O’Callaghan-Westhropp χωρίστηκε από τη σύζυγό του, Zoe Holohan, στην προσπάθειά τους να σωθούν από τις φλόγες. Για την ακρίβεια, προσπάθησαν να ξεφύγουν με το αυτοκίνητό τους, όμως οι δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι. Έτσι, βγήκαν από το όχημα πηγαίνοντας προς τη θάλασσα με τη Zoe να τα καταφέρνει, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε ο σύντροφός της. Η Holohan τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι.

    Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον Independent, παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα και ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

    Η πρέσβης της Ιρλανδίας στη χώρα μας, Orla O’Hanrahan, επιβεβαίωσε την αναγνώριση της σορού του άτυχου Ιρλανδού.

    Η σύζυγος του Brian O’Callaghan-Westhropp εργάζεται στο τμήμα μάρκετινγκ της Independent News & Media. Οι οικογένειες των δύο Ιρλανδών επιβεβαίωσαν και εκείνοι με κοινή τους ανακοίνωση το τραγικό νέο που αποτελεί πρώτη είδηση στα Μέσα Ενημέρωσης της Ιρλανδίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Ανδρέα: «Ακούω στα αυτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μάτι: Αυτή είναι η ακτινολόγος που κάηκε μαζί με τα παιδιά της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εικόνες ανείπωτης καταστροφής από drone στο Μάτι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ