• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Νύχτα αγωνίας στην Δυτική Αττική – Φόβοι για πλιάτσικο στις ρημαγμένες περιοχές

    • NewsRoom


    Μια νύχτα πόνου και αγωνίας αναμένεται να περάσει η Δυτική Αττική, που είδε την κακοκαιρία να προκαλεί 15 θανάτους και τεράστιες καταστροφές.

    Η περιοχή της Μάνδρας Αττικής βρίσκεται κάτω από τόνους λάσπης, με τους κατοίκους να προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν.

    Η αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό καθώς υπάρχουν φόβοι για πλιάτσικο από συμμορίες τσιγγάνων και αλλοδαπών κακοποιών στις πληγείσες περιοχές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. Η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη, καθώς την ίδια ώρα δεκάδες αστυνομικοί της περιοχής είναι σε ετοιμότητα για πιθανά επεισόδια λόγω της 44ης επετείου του Πολυτεχνείου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες όλη η δύναμη που υπάρχει στην περιοχή βρίσκεται επί ποδός και συγκεκριμένα δέκα περιπολικά με άνδρες της Ασφάλειας του Τμήματος Τάξης έχουν εντολή να περιπολούν όλη τη νύχτα στη ζώνη της Μάνδρας και της Νέας Περάμου ενώ κλιμάκια της ΟΠΚΕ θα ελέγχουν κάθε ύποπτη κίνηση.

    Συνεργεία δε της Τροχαίας θα διευκολύνουν τη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων και των οχημάτων της περιφέρειας διευκολύνοντας παράλληλα και τις μετακινήσεις των πολιτών με εκτροπές και εναλλακτικά δρομολόγια. Φυσικά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου είναι κατεστραμμένο και υπάρχουν παντού παγίδες οι αστυνομικοί καλούνται να εντοπίσουν τα σημεία αυτά και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.



    ΣΧΟΛΙΑ