ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε ξανά στην Κόρινθο αφού νέα κατολίσθηση μεγάλων χωμάτινων και πέτρινων όγκων σημειώθηκε στη Διώρυγα της Κορίνθου, ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου πριν από λίγες ημέρες είχε σημειωθεί η κατάρρευση μεγάλου όγκου από τα πρανή, στο ύψος του Βιολογικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365, η νέα αυτή εξέλιξη έχει ανησυχήσει περαιτέρω τους ιθύνοντες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί προβληματισμό για το μέλλον.
Παράλληλα, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, αποφάσισε την άμεση παύση των εργασιών αποκατάστασης και την απομάκρυνση των χωμάτινων και πέτρινων όγκων που είχαν σωρευθεί στο βυθό της Διώρυγας στο συγκεκριμένο σημείο, καθιστώντας αδύνατη τη λειτουργία της.
Η διοίκηση της Διώρυγας εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να αλλάξει την προσέγγιση αποκατάστασης, με την ανάθεση του έργου σε εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο θα αναλάβει την υλοποίηση βαθύτερης και περισσότερο επεμβατικής λύσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τούρκος πέρασε τα σύνορα και ζητά πολιτικό άσυλο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βενιζέλος για Novartis: Να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Οικογενειακή τραγωδία: Πρώην αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
