• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αδιανόητη τραγωδία: Κάηκε μαζί με τα δύο παιδιά της εκεί που πέρυσι είχε σκοτωθεί ο σύζυγός της

    • NewsRoom


    Ανάμεσα στους νεκρούς στο Μάτι είναι και μία μητέρα με τα δύο παιδιά της, που βρέθηκαν όλοι μαζί μέσα σε καμένο αυτοκίνητο.

    Από ό,τι φαίνεται ήταν από αυτούς που οι φλόγες τους τύλιξαν εν κινήσει στο αμάξι, προτού προλάβουν να βγουν από αυτό και να τρέξουν.

    Η γυναίκα αυτή ήταν τεχνολόγος-ακτινολόγος, όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ. Αναγνωρίστηκε η ίδια και τα δύο παιδιά της, ενώ βρέθηκε και η τσάντα με την ταυτότητά τους.

    Η τραγική ειρωνεία είναι πως η συγκεκριμένη μητέρα, δύο ημέρες πριν, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, είχε παρουσιαστεί στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας. Ήταν η πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε εκεί, με τρίμηνη μετακίνηση από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, όπου υπηρετούσε.

    Επρόκειτο για μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς ο πατέρας των δύο παιδιών και σύζυγος της γυναίκας είχε σκοτωθεί πέρυσι στην ίδια κατοικία και, συγκεκριμένα, στο πηγάδι του σπιτιού.

    Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει παντελή έλλειψη συντονισμού με το Δημαρχείο και άλλες αρμόδιες αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζεται το μυστήριο με τα δίδυμα κορίτσια: Ο άντρας στο βίντεο λέει πως τα παιδιά είναι δικά του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφώνεται το θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια που εξαφανίστηκαν κατά τη φωτιά στο Μάτι – Εξεδόθη Amber Alert

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστική μαρτυρία 17χρονης: Ανεβήκαμε πάνω στον βράχο που ήταν μέσα στη θάλασσα (video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστική φωτογραφία με τα πληγωμένα χέρια πυροσβέστη μαρτυρά τη μάχη με τις φλόγες



    ΣΧΟΛΙΑ