• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Σχιστό: Πανικός στους δρόμους

    αστυνομία - Ένα περιπολικό το βράδυ


    Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Σχιστό. Όλα ξεκίνησαν τα κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα βαν χωρίς πινακίδες να κινείται ύποπτα και επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο. Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος όμως αντί να σταματήσει πάτησε το γκάζι και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς προκαλώντας πανικό σε διερχόμενους οδηγούς.

    Το ύποπτο βαν με τρία άτομα άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τους υπόπτους ρίχνοντας πυροβολισμούς αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια με στόχο τα λάστιχα του οχήματος.

    Αρκετά λεπτά αργότερα και ενώ το βαν κινούνταν κοντά στα Ναυπηγεία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το βαν βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε. Οι δυο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό κατάφεραν να βγουν και να απομακρυνθούν τρέχοντας.

    Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον Κουφοντίνα – Πυροβόλησε στον αέρα ο φρουρός (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πετάνε» στο δρόμο το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού



    ΣΧΟΛΙΑ