• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Καλαμάτα: Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 83χρονος που ασελγούσε σε παιδί με αναπτυξιακή διαταραχή

    • NewsRoom
    Γέρακας: 13χρονος θύμα bullying, πήγε στο σχολείο με αεροβόλο όπλο


    Ο 83χρονος που φέρεται να ασελγούσε σε 12χρονο που πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 20 Μαρτίου.

    Η υπόθεση είχε «παγώσει» την τοπική κοινωνία πέρυσι τον Ιούνιο και ο 83χρονος σε λίγες ημέρες θα οδηγηθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας, προκειμένου να δικασθεί για τις πράξεις του κεκλεισμένων των θυρών.

    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, πέρυσι τον Ιούνιο όταν νεαρός άντρας περνώντας από την οδό Λακωνικής, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Αύρας, είδε τον 83χρονο να κάνει ασελγείς πράξεις και δίπλα του ένα μικρό αγόρι. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να επιτεθεί λεκτικά στον 83χρονο, ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομία ειδοποιήθηκε με ανώνυμο τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον 83χρονο να απομακρύνεται, κρατώντας τον ανήλικο από το χέρι.

    Εν συνεχεία τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αρνήθηκε ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού, παραδέχθηκε δε ότι τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο 12χρονος αντιστάθηκε.

    αστυνομία

    Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου, ο μικρός αποκάλυψε από την αρχή στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί όχι μόνο εκείνην την ημέρα, δηλαδή το Σάββατο, αλλά και την προηγούμενη, καθώς συναντούσε συνεχώς τον ηλικιωμένο, ο οποίος πήγαινε και στην παιδική χαρά που σύχναζε το παιδί.

    Σημειώνεται ότι ο 83χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λάρισα: Ακαριαίος θάνατος γυναίκας που παρασύρθηκε από φορτηγό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καβάλα: Συνελήφθη 16χρονη που διακινούσε ναρκωτικά με τον 21χρονο φίλο της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαλάνδρι: Ληστές κλέβουν τσάντα από οικία και φεύγουν…με το αυτοκίνητο του θύματος



    ΣΧΟΛΙΑ