• Top Stories

    Καβάλα: Συνελήφθη 16χρονη που διακινούσε ναρκωτικά με τον 21χρονο φίλο της

    ΣΔΟΕ ναρκωτικά


    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας, αφού συνελήφθη 16χρονη μαθήτρια που διακινούσε ναρκωτικά με τον 21χρονο φίλο της με τον οποίο και συγκατοικούσε.  Ο νεαρός διακινητής είχε συλληφθεί αρχικά για ποσότητα χασίς που είχε στην κατοχή του. Σε έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς στο σπίτι που διέμενε ο νεαρός με την κοπέλα βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 605,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας όπου επέφεραν και την σύλληψη της ανήλικης.

    Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός είχε βάλει και την 16χρονη φίλη του στο κόλπο του εύκολου πλουτισμού μέσω της διακίνησης ναρκωτικών και, όπως ήταν επόμενο, κατηγορήθηκε και εκείνη μόλις οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν.

    Εκτός των συσκευασιών με την ακατέργαστη κάνναβη και τη ζυγαριά, κατασχέθηκαν 150 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του χασίς και τρία κινητά που είχαν οι δυο νεαροί, για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου.

    Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αναζητούνται οι γονείς της ανήλικης σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαλάνδρι: Ληστές κλέβουν τσάντα από οικία και φεύγουν…με το αυτοκίνητο του θύματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίεργο περιστατικό: Έκλεψαν από φαντάρο την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός για μηχανισμό ανατίναξης ΑΤΜ στην Αγία Παρασκευή



    ΣΧΟΛΙΑ