ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών καλούνται οι συγγενείς των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές, προκειμένου να ενημερώνονται για τους κοντινούς τους ανθρώπους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι συγγενείς των θυμάτων καλούνται να προσέρχονται στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδή προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που ακολουθείται από την ιατροδικαστική υπηρεσία.
Δείτε όλη την ανακοίνωση
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 25, 2018
Παράλληλα, η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής επιβεβαίωσε τον επίσημο αριθμό των θυμάτων στους 81, ενώ κάλεσε τα κανάλια να μην κάνουν χρήση drone στην περιοχή γιατί αυτό είναι παράνομο και επικίνδυνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Η κυβερνοεπίθεση δεν επηρέασε την ασφάλεια των αερομεταφορών
- Πιερρακάκης στο ECOFIN: Καινοτομία και ψηφιοποίηση, ως μοχλοί ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης
- Θεσσαλονίκη: Έπνιξε την αδερφή του και κάλεσε την ΕΛΑΣ
- Γερμανία κατά του μποϊκοτάζ της Eurovision: Γεννήθηκε από τα ερείπια του πολέμου, δεν πρέπει να γίνει σκηνή αποκλεισμού
