ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατηγορούμενη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη σε βαθμό κακουργήματος είναι πλέον η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου που είχε εξαφανιστεί από την υπηρεσία της αμέσως μετά την αποκάλυψη της ζοφερής υπόθεσης με τα αντικαρκινικά φάρμακα.
Η 44χρονη συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο σπίτι της στο Παγκράτι, μετά την έκδοση εντάλματος. Σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο.
Φέρεται να συνταγογραφούσε πλαστές συνταγές για αντικαρκινικά φάρμακα, έχοντας σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα που αποκόμιζε τεράστια χρηματικά οφέλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεύθερος ο γιος του «αποθηκάριου» του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επεισόδιο στην υπόθεση των αντικαρκινικών φαρμάκων: Άφαντη επί μία εβδομάδα ιατρός του Λαϊκού
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξανθός: «Στο μικροσκόπιο και άλλα νοσοκομεία για τα αντικαρκινικά φάρμακα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Ίσως ήρθε τελικά η ώρα της ελεγχόμενης πρόσβασης στους χώρους του Πανεπιστημίου
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Τσικνοπέμπτη με βροχές
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.