• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Γεννητούρια στο Σκορπιό- Έγκυος η Ριμπολόβλεβα… γεννά τις επόμενες ημέρες


    Η νέα ιδιοκτήτρια του νησιού Εκατερίνα Ριμπολέβλεβα είναι έγκυος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κόρη του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Τζόαν Σαρτόρι, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, φυσικά στο Σκορπιό. Μάλιστα, στο γάμο της η Ριμπολόβλεβα ήταν έγκυος και αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες ημέρες.

    ekaterina-rybolovleva-500

    Ο χρυσός γάμος της Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό

    Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ παντρεύτηκε τον Juan Sartori στον Σκορπιό στις 21 Οκτωβρίου. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, κ.κ. Μάρκος (Ρωσική Υπερόριος Εκκλησία). Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 14 Οκτωβρίου στη Γενεύη. Το παρόν στο μυστήριο έδωσαν ελάχιστοι καλεσμένοι, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν στους 50 και φιλοξενήθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

    ribolovleva1

    Η επιλογή να γίνει ο γάμος στον Σκορπιό ήταν της νύφης, η οποία αγαπάει πολύ το νησί και το θεωρεί δεύτερο σπίτι της. Το μενού περιλάμβανε μεσογειακή κουζίνα, τοπική κουζίνα και ρώσικη κουζίνα, ενώ για την μουσική της δεξίωσης επέλεξαν διεθνής και τοπικούς ήχους. Σύμφωνα με το Lefkadapress ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος για τον Ρώσο Αρχιεπίσκοπο Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας κ.κ. Μάρκο στο λιμανάκι του Περιγιαλίου που συναντήθηκαν για να επιβιβαστούν στο σκάφος που θα τους μετέφερε στο Σκορπιό.

    RIMPOLOVLEF 2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/para-ta-akriva-roucha-paris-hilton-den-glitose-reziliki/54355



    ΣΧΟΛΙΑ