• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Φοβάστε να κάνετε τζόκινγκ το βράδυ; Η λύση βρίσκεται στο σουτιέν σας!

    • NewsRoom


    Oι γυναίκες που κάνουν τζόκινγκ στην Αθήνα μόνες το βράδυ μπορούν να καταπολεμήσουν το φόβο τους… με ένα σουτιέν. Τα αθλητικά μπουστάκια-σουτιέν (Booby Trap Bras) διαθέτουν μία μυστική τσέπη μέσα στην οποία υπάρχει ένα μαχαίρι ή ένα σπρέι πιπεριού, με τα οποία οι γυναίκες θα μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη απειλή κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Οι πωλήσεις του σουτιέν ανέβηκαν στα ύψη μετά την πρόσφατη δολοφονία μίας νεαρής γυναίκας,  της Karina Vetrano,  στην Νέα Υόρκη.

    Είχαν περάσει 4 ώρες από την ώρα που περίμεναν οι γονείς της να γυρίσει σπίτι μετά από το βραδινό τρέξιμο. Ο πατέρας της συνήθιζε πάντα να τρέχει μαζί της αλλά ανάρρωνε από τραυματισμό και η Karina βγήκε μόνη της παρά τις αντιρρήσεις του. O Philip Vetrano βρήκε το πτώμα της κόρης του κακοποιημένο, μαζί με τους αστυνομικούς που έψαχναν τη νεαρή κοπέλα, σε ένα μονοπάτι για τζόκινγκ στο Spring Creek Park.

    H σχεδιάστρια τoυ σουτιέν-κρυψώνα, Jennifer Cutrona τονίζει ότι οι πωλήσεις μετά από αυτό το περιστατικό αυξήθηκαν κατά 80%. «Δέχομαι παραγγελίες, χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο μου. Στην αρχή σκεφτόμουν για ποιο λόγο να γίνεται όλος αυτός ο πανικός, αλλά μετά είδα την είδηση της δολοφονίας και κατάλαβα.»

    karina vetrano
    Karina Vetrano

    BoobyTrapBras-37

    Όπως εξομολογείτε η ίδια η σχεδιάστρια, εμπνεύστηκε την ιδέα για το σουτιέν-κρυψώνα πέρυσι, όταν δέχτηκε επίθεση από έναν νεαρό άντρα την ώρα που έκανε τζόκινγκ. «Ενώ έτρεχα παρατήρησα ότι κάποιος άντρας κρυβόταν στους θάμνους και προσπάθησε να με αρπάξει από το χέρι, αλλά ευτυχώς κατάφερα να του ξεφύγω. Μετά από αυτό έραψα μια μυστική τσέπη στο σουτιέν μου και έβαλα ένα αιχμηρό αντικείμενο μέσα σε αυτό. Το είχα πάντα μαζί μου και από τότε δεν φοβόμουν να τρέξω μόνη μου».

    knife-pull-10

    «Ο στόχος για τον σχεδιασμό του σουτιέν, το οποίο κοστίζει 49,3 ευρώ, ήταν να διώξουμε το φόβο και την ανασφάλεια των γυναικών που τρέχουν. Οι γυναίκες πρέπει να βγαίνουν έξω, να αθλούνται και να μην φοβούνται. Μην αφήνετε κανέναν να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας!», λέει η Jennifer Cutrona.

    BoobyTrapBras-84ret-600x800-75

    Την τελευταία εβδομάδα οι Νεοϋορκέζες, είναι εκείνες οι οποίες αγοράζουν τα περισσότερα σουτιέν. Βέβαια, υπάρχουν και άντρες πελάτες, οι οποίοι ανησυχούν για τις συζύγους τους.

    9301788_G

    Η Jennifer Cutrona σημειώνει ότι μαζί με το σουτιέν υπάρχουν και οδηγίες χρήσης για το μαχαίρι, για όσες δεν ξέρουν να το χρησιμοποιήσουν. Τα σουτιέν Booby Trap Bras μπορείτε να τα βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα:https://boobytrapbras.com/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-i-victoria-secret-spai-to-katestimeno-afto-ine-to-neo-trend-sta-soutien/45565



    ΣΧΟΛΙΑ