ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο εβδομάδες έπειτα από το ατύχημα που είχε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης πήρε εξιτήριο την Μεγάλη Δευτέρα και ευχαρίστησε, μέσω Facebook, τους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματα που του έστειλαν.
Μάλιστα ο πρώην υπουργός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό μέσα από το νοσοκομείο.
«Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, που οδήγησε σε ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο με δύσκολες επιπλοκές, γυρίζω επιτέλους σπίτι μου , ύστερα από δύο βδομάδες στο νοσοκομείο. Θέλω να σας ευχαριστήσω , ειλικρινά, απ την καρδιά μου για τα ζεστά σας λόγια και τις ευχές. Δεν έχω λόγια πραγματικά!!!
Σας ευχαριστώ!!!!» έγραψε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Χαλαρός» ο Τόσκας για τη ληστεία στην Κηφισιά: «Δεν ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας-θύμα ληστείας στην Κηφισιά – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγρια Δύση ολόκληρη η χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλγαρία: Ο νικητής των εκλογών Ρούμεν Ράντεφ έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
- «Καμπανάκι» από Fitch για τα οριζόντια μέτρα στήριξης στην ενέργεια: «Μόνο η Ελλάδα κινήθηκε στοχευμένα»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δίκες εξπρές για πολιτικούς νομοθετούνται με την διάταξη που καταθέτει αύριο στη Βουλή
- Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ΚΟ της ΝΔ: Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.