• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έρευνα για Μάτι: Νέα προθεσμία πήρε ο Ηλίας Ψινάκης


    Για τις 21 Νοεμβρίου ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία ο Ηλίας Ψινάκης για να δώσει τις ανωμοτί εξηγήσεις στους εισαγγελείς που διερευνούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι.

    Ο δήμαρχος Μαραθώνα επέλεξε κι αυτή τη φορά να μην εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον των εισαγγελέων. Ο δικηγόρος του ήταν εκείνος που προσήλθε στα δικαστήρια και ζήτησε νέα προθεσμία για να προετοιμαστεί το υπόμνημα των εξηγήσεων.

    Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας απο τους 21 υπόπτους που αυτές τις ημέρες περνούν το εισαγγελικό κατώφλι ως ύποπτοι για πράξεις ή παραλείψεις τους που ερευνάται αν στάθηκαν η αιτία για να γραφτεί στις 23 Ιουλίου μια ασύλληπτη τραγωδία.

    Αύριο σειρά έχει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου για να δώσει τις εξηγήσεις της, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει κι εκείνη δια του συνηγόρου της νέα προθεσμία.

    Οι εισαγγελείς που διενεργούν την κατεπείγουσα έρευνα αναμένουν και νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στελεχών της Πυροσβεστικής, της Αστυνομία και όσων υπηρεσιών ενεπλάκησαν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάτι: Ξεκίνησε ο κύκλος καταθέσεων των εμπλεκομένων στη φονική πυρκαγιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστυνομική επιχείρηση γύρω από το ΑΠΘ: Συλλήψεις για ναρκωτικά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο εδώλιο η Καίτη Γαρμπή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος



    ΣΧΟΛΙΑ