Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επίθεση σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας με είδη σπιτιού στο «δαχτυλίδι» στην Κηφισίας, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες, αφού έσπασαν την τζαμαρία πέταξαν στο εσωτερικό του καταστήματος μπογιές.
Ακόμη δεν έχουν γίνει συλλήψεις ή προσαγωγές για το περιστατικό.
Σε κείμενο που ανήρτησαν στο athens.indymedia υποστηρίζουν ότι ήταν αντίποινα για απόλυση εργαζόμενης που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.
Στο ίδιο κείμενο επικρίνουν την απουσία μαχητικού συνδικαλισμού βάσης ενώ παραδέχονται ότι οι ενέργειές τους το μόνο που κάνουν είναι «να προσφέρουν φώτα δημοσιότητας στις βρωμιές του κεφαλαίου».
Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα φαίνονται τα μέλη της αναρχικής ομάδας με βαριοπούλες και σφυριά στα χέρια να σπάνε την τζαμαρία του καταστήματος.
Δείτε το βίντεο της επίθεσης:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στους Παξούς: Το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του άτυχου 15χρονου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα λειτουργήσουν εμπορικά και σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σέλφι, τραγούδια και χοροί στη φιέστα του Ζάεφ για το ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Credia Bank: Οι διψασμένοι επενδυτές της ΑΜΚ και η επόμενη μέρα για την τράπεζα
- Αναβρασμός στην γαλάζια ΚΟ λίγο πριν τις άρσεις ασυλίας – Γκρίνια για το Μαξίμου και εύσημα για τον Άδωνι
- Monsieur Dior: Μια στοματική υπερκαινοφανής έκρηξη φέρνει το πρώτο αστέρι Michelin στο εστιατόριο της παριζιάνικης μπουτίκ
- Έρχεται marketplace για κόκκινα δάνεια: Πώς θα λειτουργεί και οι φόβοι της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.