• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Επίθεση σε εφοριακούς από πελάτες καταστήματος! «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ;»

    beach bar


    Στους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ επιτέθηκαν λεκτικά πελάτες σε επιχειρήσεις εστίασης στον Ψαθόπυργο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Συγκεκριμένα, η άφιξη των εφοριακών μπορεί να ήταν αναμενόμενη από τους επαγγελματίες, δεν έτυχαν όμως της ίδιας αντιμετώπισης από τους πελάτες, οι οποίοι έδειξαν να δυσαρεσκούνται πολύ από την εκεί παρουσία τους.

    Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το tempo24.gr, όταν οι υπάλληλοι επισκέφθηκαν τα τραπέζια και τις ξαπλώστρες στην παραλία του Ψαθόπυργου, ζητώντας από τους πελάτες την επίδειξη των αποδείξεών τους, τότε όχι μόνο εισέπραξαν την αδιαφορία τους για να συνεργαστούν μαζί τους, αλλά δέχτηκαν και γιουχάρισμα.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ένας άνδρας που όταν του ζητήθηκε η επίδειξη της απόδειξής του, φανερά εκνευρισμένος φέρεται να τους απάντησε «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ, δεν ξέρω που είναι, μπορεί να την πέταξαν τα παιδιά μου στη θάλασσα». Ανάλογη αντίδραση είχαν και άλλοι πελάτες στα καταστήματα που έγιναν φορολογικοί έλεγχοι.

    Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι έλεγχοι στην παραλιακή του Ψαθόπυργου, δεν συνοδεύτηκαν από πρόστιμα, καθώς δεν εντοπίστηκαν περιστατικά φοροδιαφυγής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι για μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις και στον ΕΝΦΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται νέος φόρος σε smartphones, τάμπλετ και υπολογιστές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χαράτσι» και στο τσίπουρο εάν καταργηθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί



    ΣΧΟΛΙΑ