ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστοι τοποθέτησαν τα ξημερώματα εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη στην περιοχή του Ψυρρή. Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην είσοδο της επιχείρησης Zeus+Dione που διατηρεί η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Προκλήθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης η οποία έσβησε γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο.
Από την έκρηξη που προκάλεσε ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο του κτιρίου και μικρές υλικές ζημιές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μαρέβα Μητσοτάκη ακύρωσε την επίδειξη μόδας στο Ηρώδειο-Καταγγελίες για «ανθρωποφαγία»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είπαν «όχι» στον Gucci, έδωσαν το «ναι» στη Μαρέβα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης με το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: «Μεγάλη μέρα στον Λευκό Οίκο – Ας δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα»
- ΥΠΑΑΤ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων έως 30 Σεπτεμβρίου 2025
- Μονάδα Στρατηγικών Συμβάσεων Υπερταμείου: Η αλήθεια για τα έργα Antinero στη Χίο
- Πάτρα: Προφυλακιστέοι ο 19χρονος και ο 27χρονος για τη φωτιά στα Συχαινά
