• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Επίθεση εξαγριωμένων κατοίκων σε δημοτικούς συμβούλους του δήμου Μαραθώνα


    Έξω ακριβώς από το κτίριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, πραγματοποιήθηκε μια επίθεση αγανακτισμένων κατοίκων προς τους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Μαραθώνα.

    Συγκεκριμένα, κάτοικοι οι οποίοι κατάφεραν να σωθούν από τον πύρινο εφιάλτη στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμάνι, επιτέθηκαν φραστικά. Μια αγανακτισμένη γυναίκα, βλέποντας τον δημοτικό σύμβουλο, έτρεξε προς το μέρος του και πήγε να τον χαστουκίσει. Αφού ο δημοτικός σύμβουλος αμύνθηκε και ανταπέδωσε το χτύπημα, ένας άλλος πολίτης όρμηξε και τον χτύπησε, προκειμένου να υπερασπιστεί την αγανακτισμένη γυναίκα.

    Οι στιγμές έντασης δεν έλειψαν και από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, με τους κατοίκους και συγγενείς των θυμάτων, να βρίσκονται σε απόγνωση αλλά και να είναι απόλυτα οργισμένοι με τη στάση της δημοτικής αρχής και την απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.

    Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκε ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, από τον οποίο ζητούν να μάθουν για ποιον λόγο δεν έγινε εκκένωση των οικισμών και κάηκαν οι κάτοικοι μέσα στα σπίτια τους.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σοκάρει ο ιδιοκτήτης του «οικοπέδου της φρίκης» – Υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα»: Πολίτες εναντίον Καμμένου στην επίσκεψή του στο Μάτι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιατροδικαστής: «Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση» – Έγιναν οι πρώτες ταυτοποιήσεις θυμάτων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Συγκλονιστική μαρτυρία πυροσβέστη: Αυτό που αντίκρισα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ