ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακίνητα που ενοικιάζονται μέσω μιας πλατφόρμας βραχυπρόθεσμης μίσθωσης τύπου Airbnb θα διατίθενται πλέον και για γυμνιστές. Η εταιρεία NaturistBnB ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι 40άρηδων στην Φινλανδία, όπως μετέδωσε το δίκτυο Nine News και δημοσίευσε η Daiy Mail.
Ο ρουχισμός είναι “προαιρετικός” και ήδη η νέα τάση έφθασε και στην Αυστραλία, όπου τρία ακίνητα στην πολιτεία του Κουίνσλαντ διατίθενται με την επισήμανση αυτή. Τα τρία καταλύματα βρίσκονται στο Πορτ Ντάγκλας, την Νούσα και το Γκολντ Κόουστ.
“Αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι θα ήταν cool αν υπήρχε μια πλατφόρμα ακριβώς σαν την Airbnb, αλλά αφιερωμένη σε αυτόν τον τρόπο ζωής”, δήλωσαν οι συνιδρυτές Πέτρι και Μίνα Καρζαλάινεν στο CNN Travel, όπως μετέδωσε το Nine News.
“Στην ιστοσελίδα μας όλα τα ακίνητα είναι στοχευμένα για εκείνους που ασκούν τον φυσικό τρόπο ζωής και τον γυμνισμό”.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.