• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εκτός ελέγχου οι χούλιγκαν στο EURO: Kροάτες σχεδίαζαν επίθεση κατά του διαιτητή στο γήπεδο

    • NewsRoom


    Σχέδιο επίθεσης σε διαιτητή στα γήπεδα του Euro 2016 αποκάλυψε η αστυνομία της Κροατίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία το βράδυ της Τρίτης στο Bordeaux. Σύμφωνα και με τον επικεφαλής της αστυνομίας της Κροατίας, οι οπαδοί είχαν προσχεδιάσει την επίθεση αυτή σε βάρος του διαιτητή Bjorn Kuipers, και θα γινόταν την πρώτη μισή ώρα του αγώνα. Υπήρχε ήδη ένα κακό προηγούμενο στον αγώνα της Κροατίας με την Τσεχία, όταν οι οπαδοί της Κροατίας άρχισαν να ρίχνουν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα την διακοπή του ματς για περίπου δέκα λεπτά.

    Μάλιστα, σύμφωνα με διεθνείς πηγές, οι οπαδοί της Κροατίας είναι πολύ κοντά στο να διεκδικήσουν τον τίτλο των χειρότερων οπαδών – ακόμη και από τους Ρώσους χούλιγκανς.

    O Nikola Kajkic, πρόεδρος της Κροατικής Ένωσης Αστυνομικών δήλωσε: “Έχουμε πληροφορίες πως οι ίδιοι άνθρωποι που επιτέθηκαν στο Saint Etienne, θα κάνουν πάλι το ίδιο. Γι’ αυτό και επιχείρησαν να επιτεθούν στο διαιτητή τα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα. Όλες οι πληροφορίες που λάβαμε από τον αγώνα ενάντια στην Τσεχία, αποδείχθηκαν σωστές. Μετά από όλα αυτά τα περιστατικά, στην Κροατία επιβλήθηκαν πρόστιμα άνω των 70.000 ευρώ από την Uefa, μετά από τον αγώνα που είχε με την Τσεχία. CroatiaΗ Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας απαγόρευσε επίσης την πώληση εισιτηρίων για συγκεκριμένους οπαδούς που προσδιορίζονται ως χούλιγκανς.
    Παρά ωστόσο τις προειδοποιητικές απειλές των Κροατών χούλιγκανς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία, ο αγώνας είχε εν τέλει αίσιο τέλος με τα 30 πρώτα λεπτά να περνούν χωρίς κανένα περιστατικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

    http://www.mononews.gr/stin-antepithesi-o-mpertsos-meta-tis-katangelies-tis-newlead/55003

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

    http://www.mononews.gr/onasis-jackie-o-xana-stin-othoni-dite-skines-apo-ta-girismata/55341



    ΣΧΟΛΙΑ