• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    The butterfly effect! Πήρε φωτιά το twitter με την καλή νεράιδα του Ronaldo


    Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Euro, με μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης την Πορτογαλία. Βέβαια, την παράσταση έκλεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσσος του ποδοσφαίρου και αρχηγός της πορτογαλικής ομάδας, κατά τη διάρκεια του αγώνα, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Όπως ήταν φυσικό, κοντά του έσπευσαν αμέσως όλοι οι συμπαίκτες του. Και ενώ ο ποδοσφαιριστής βρίσκετσι στη μέση του γηπέδου, με δάκρυα στα μάτια, μια πεταλούδα  απαθανατίζεται από το φακό να κάθεται στο πρόσωπό του.

    Euro-2016-Final-Portugal-v-France

    Αμέσως τα social media, και κυρίως το twitter, πήραν φωτιά. Κάποιοι ήθελαν να συμπαρασταθούν στο Ronaldo, ενώ άλλοι εστίασαν το ενδιαφέρον τους στη νυχτοπεταλούδα. Στο ημίχρονο, σε λιγότερο δηλαδή από μισή ώρα από τότε που έκανε την εμφάνισή του το έντομο, στο twitter είχαν δημιουργηθεί περισσότεροι από 50 λογαριασμοί, αφιερωμένοι στο “Ronaldo’s moth”.

    ronaldo-moth-accounts

    O ποδοσφαιριστής επέστρεψε μετά από λίγη ώρα στον αγωνιστικό χώρο, με έναν τεράστιο επίδεσμο στο γόνατο, όμως, όλα αυτά ξεχάστηκαν όταν η Πορτογαλία κέρδισε τον αγώνα. Ο Ronaldo δήλωσε: ” Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι κάτι που ήθελα πολύ καιρό τώρα, από το 2004. Είχα ζητήσει από τον Θεό να μου δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ο πορτογαλικός λαός το άξιζε, οι παίκτες μας το άξιζαν. Για μένα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τραυματίστηκα στα πρώτα λεπτά. Πάντα, όμως, πίστευα σε αυτούς τους παίκτες. Έχουν την ποιότητα, την ικανότητα  για να νικήσουν. Είναι μία από πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας μου. Πάντα έλεγα πως θέλω να κερδίσω τρόπαιο με την εθνική ομάδα και να γράψω ιστορία. Και το έκανα. Δόξα τον Θεό, τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς”.

    Να θυμίσουμε πως είναι η πρώτη φορά που η Πορτογαλία αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Eder, στην παράταση. Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ευχαρίστησε τον κόσμο που υποστήριξε την ομάδα του, ενώ, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε στα ελληνικά: “Ευχαριστώ πολύ την Ελλάδα. Είναι πάντα στην καρδιά μου.”

    EURO 2016

    https://www.youtube.com/watch?v=817u5AG_3xg

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

    http://www.mononews.gr/galbraith-mas-anisichouse-emploki-tou-stratou-se-periptosi-grexit/59927

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/i-monadikes-stigmes-pou-xechorisan-apo-to-gamo-tis-barros-40-fotografies/59937



    ΣΧΟΛΙΑ