ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς ο Περιστέρης βρήκε 3 δισ. σε δύο ώρες, το θαύμα του Κωστόπουλου της Morgan, το απίθανο 13αρι του Εξάρχου, πότε ανοίγει η τράπεζα της Σάφρα, το AI και ο Τσακαλώτος, ο νικητής Μυλωνάκης κι ένα hot story από τις Σπέτσες
Την απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο Δημήτρης Κουφοντίντας, αλλά και τις δηλώσεις του ότι δεν θα υπογράψει δήλωση μετάνοιας για όσα έκανε ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook, ο γιος του, Έκτορας.
«Και μια προσωπική απορία: Τι περιμένουν; Τι νομίζουν; Πιστεύουν ότι θα τον λυγίσουν, μετά από 21 χρόνια στην 17Ν και ύστερα από 16 χρόνια στη φυλακή; Αυτό τον άνθρωπο; Βρήκαν τον Κουφοντίνα, για να το παίξουν «σκληροί», αφού πρώτα υπέγραψαν και παρέδωσαν τα πάντα;», έγραψε χαρακτηριστικά Έκτορας Κουφοντίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον Κουφοντίνα – Πυροβόλησε στον αέρα ο φρουρός (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο ο Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προκαλεί ο Κουφοντίνας: Δεν θα έκανα δήλωση μετάνοιας για την 17 Νοέμβρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.