• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Δολοφονία στην Κηφισιά: Η «προφητική» και μακάβρια ανάρτηση της 33χρονης (pic)

    • NewsRoom


    Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη δολοφονημένη γυναίκα που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο αυτοκίνητό της στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Κηφισιά. Αρχικά, γινόταν λόγος για μια γυναίκα δικηγόρο στο επάγγελμα, αργότερα έγινε γνωστό πως είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν και έπειτα αποκαλύφθηκε ο λογαριασμός της στο instagram, όπου ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο katerina bellamafia.

    Μια ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό λίγες μέρες πριν από τη «μοιραία μέρα», αποδεικνύεται τώρα «προφητική», αφού μέσα από αυτήν φαίνεται πως η 33χρονη γυναίκα γνώριζε ότι το τέλος είναι κοντά. Πιθανότατα να γνώριζε πως κάποια στιγμή θα «πλήρωνε» τις σχέσεις της με ανθρώπους της νύχτας που φέρεται να είχε – άλλωστε είχε γίνει ξανά απόπειρα δολοφονίας της το 2011-, αλλά μπορεί να μην φανταζόταν ότι η μέρα αυτή είναι τόσο κοντά.

    Η ανάρτησή της, που είναι ιδιαιτέρως μακάβρια αν τη διαβάσει κάποιος τώρα, μετά δηλαδή από τη δολοφονία της, έγινε μόλις πέντε μέρες πριν την γαζώσουν μέσα στο αμάξι της με 15 σφαίρες. Η 33χρονη είχε αναρτήσει στο instagram μία εικόνα η οποία έγραφε τα εξής προφητικά λόγια: “Next time I’m opening up to someone is my autopsy”. Δηλαδή: “Την επόμενη φορά που θα «ανοιχτώ» σε κάποιον θα είναι στη νεκροψία μου”.

    Γενικότερα, πάντως, η 33χρονη ήταν ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ενώ ανέβαζε πολύ συχνά φωτογραφίες της από διάφορες στιγμές της, ακόμη και από τις στιγμές που έκανε σκοποβολή με αυτόματα τουφέκια, ενώ μάλιστα συχνά καυχιόταν για το σημάδι που ήξερε. Μια άλλη ανάρτησή της από την πρώτη Ιουνίου, όπου απεικονιζόταν να σημαδεύει έναν στόχο, είχε γράψει: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέμματα και στο τέλος οι σφαίρες. Εγω έτσι θα πω καλό μήνα».

    Το χρονικό του εγκλήματος

    Σχετικά με τη στιγμή του εγκλήματος, ο δράστης πρέπει να ήταν κρυμμένος στα δέντρα, να την ακολούθησε και να μπήκε στο γκαράζ, καθώς εκείνη έμπαινε με το αυτοκίνητό της. Ο εκτελεστής άνοιξε την πόρτα του σπορ αυτοκινήτου της 33χρονης, το οποίο ήταν νοικιασμένο, και τη γάζωσε από τη θέση του συνοδηγού. Η 33χρονη πυροβολήθηκε σε όλο το σώμα της και στο κεφάλι.

    Τη βρήκε η μητέρα της

    Τη σορό της εντόπισε η μητέρα της το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ η άτυχη γυναίκα είχε βρει τον θάνατο από τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Η μητέρα της μετά το σοκ του μακάβριου θεάματος, ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας «μου το φάγανε το παιδάκι μου».

    Το παρελθόν της

    Η άτυχη γυναίκα, που δέχτηκε περισσότερες από 15 σφαίρες, φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας.

    Η 33χρονη γυναίκα, που ζούσε σε κατοικία στην Κηφισιά με την 7χρονη κόρη της, ήταν άτομο γνωστό στην Ασφάλεια και φέρεται να είχε «πλούσιο» παρελθόν και εμπλοκή σε πολλές περιπτώσεις.

    Μάλιστα, το 2011 η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι, ενώ ήταν έγκυος έξι μηνών, αλλά οι δράστες δεν είχαν καταφέρει να επιτύχουν τον στόχο τους.

    Το 2009 το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών σε χρηματαποστολές, ενώ σημαντικό στοιχείο ήταν η στενή σχέση που διατηρούσε με ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της νύχτας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε περίεργες υποθέσεις.

    Η 33χρονη Κ.Α. είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο στη δίκη οι συγκατηγορούμενοί της πήραν επάνω τους όλη την ευθύνη και η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στην Κηφισιά: Η 33χρονη δικηγόρος αποδείχτηκε… «katerina bellamafia» – Αποκαλύψεις-σοκ για τη ζωή της

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η 33χρονη που δολοφόνησαν μέσα στο αμάξι της στην Κηφισιά (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Κηφισιά: Έρευνα στο παρελθόν της 33χρονης για να βρουν τους εκτελεστές της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στην Κηφισιά: Οδύρεται η μητέρα της άτυχης γυναίκας



    ΣΧΟΛΙΑ