• Κοινωνία

    Υπόθεση 10χρονης: «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω» λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

    απαγωγή


    Την άποψή του για τη δράση της 33χρονης του εξέφρασε στην κάμερα του MEGA ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων και την απαγωγή της Μαρκέλλας.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο άνδρας που αυτή τη στιγμή έχει την επιμέλεια του παιδιού που απέκτησε με την 33χρονη κατηγορούμενη, έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός του είναι να προστατεύσει την ανήλικη κόρη του.

    «Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο. Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

    Η ανήλικη που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης φιλοξενείται προσωρινά σε δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ