• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    “Do it like Galis”- Τα κόλπα του Τσίπρα με την μπάλα του μπάσκετ στο Μαξίμου

    • NewsRoom


    Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο Πρωθυπουργός στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Κατά τη συνάντησή τους στο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και μια επίδειξη των ικανοτήτων του με τη μπάλα του μπάσκετ.

    Στη συνομιλία που είχαν ο πρωθυπουργός ρώτησε τον Γκάλη: «Πως το κάνατε και στεκόσαστε στον αέρα; Προσπαθούσαμε, όλα τα παιδιά της εποχής να κάνουμε σπασίματα στον αέρα, αλλά δεν βάζαμε καλάθι. Εσείς πως το κάνατε;», για να του απαντήσει ο Νικ: «Το έκανα… Κι εγώ να σας πω δεν ξέρω πως…»

    GALLIS «Θυμάμαι, μεγαλώσαμε μαζί σας, κάθε Πέμπτη περιμέναμε τα ματς του Άρη. Γίναμε χώρα με μπασκετική παράδοση, χάρη σε σας…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον μεγάλο Νίκο Γκάλη ο οποίος ανταπέδωσε :

    «Είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Υφυπουργό που αναγνώρισε την προσφορά μου, αλλά και των συναθλητών μου στο ελληνικό μπάσκετ και την κοινωνία γενικότερα. Μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα είναι που ο ελληνικός λαός τότε ένιωσε υπερήφανος με αυτό που κάναμε. Χαίρομαι για τον απλό κόσμο που μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και που του δώσαμε χαρά».

    GALLIS 1
    Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, συμπλήρωσε: από τη μεριά μου το μήνυμα ότι τα νέα παιδιά πρέπει μέσω του αθλητισμού να γίνονται σωστά μέλη της κοινωνίας. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανεβάσω και άλλο τον αθλητισμό».

    Τέλος, ερωτηθείς για την προσπάθεια της Εθνικής στο προσεχές Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο, τόνισε: «Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πάντα οι ομάδες μας ήταν καλές και διεκδικούσαν επιτυχίες. Πιστεύω πως και τώρα θα υπάρξει συνέχεια. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

    GALLIS4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/anigi-tis-piles-tou-proto-gimno-estiatorio-tou-londinou/51495



    ΣΧΟΛΙΑ