• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Κόκκαλη: Αυτή την ώρα το «ύστατο χαίρε» στον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ (εικόνες)

    • NewsRoom


    Την πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα τα μέλη της οικογένειας Κόκκαλη μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Σωκράτη Τζούνιορ. Σε κλίμα οδύνης για τον ξαφνικό και αδόκητο χαμό του ψάλθηκε η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών για τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που χάθηκε σε ηλικία μόλις 34 χρονών. Η ταφή γίνεται αυτή την ώρα, στο πρώτο νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είναι η επιθυμία της οικογένειας.

    Οι γονείς -που ζουν τον ύψιστο πόνο που μπορεί να βιώσει άνθρωπος, αυτόν της απώλειας παιδιού- τα αδέλφια του, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας και άνθρωποι του ευρύτερου επαγγελματικού και κοινωνικού της περίγυρου αποχαιρετούν το «γελαστό παιδί». Ο Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ πέθανε το περασμένο Σάββατο από ανακοπή καρδιάς, σε ένα ξενοδοχείο του Κλίβελαντ, στο Οχάϊο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικό ταξίδι.

    Aπό το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

    Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας.

    Συγκλονιστικό «αντίο» από τα αδέλφια του

    Συγκλονιστικό ήταν το αντίο στον εκλιπόντα από τα αδέλφια του: «Γεννήθηκες πρόωρα έφυγες πρόωρα. Βιάστηκες να έρθεις στη ζωή και βιάστηκες να φύγεις. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς ακόμη και τη στιγμή της βάφτισης σου. Δεν σταμάτησες να χαμογελάς. Ελπίζω να μας συγχωρέσεις που δεν μπορέσαμε να σε καταλάβουμε. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες για μας ο καλύτερος οδηγός. Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε τα πάντα μαζί. Σήμερα καλούμαστε να σε αποχαιρετήσουμε αυτό δεν θα γίνει γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Η μοίρα ξαφνικά σε παίρνει από κοντά μας. Εμείς θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς. Πάνω απ’ όλα όμως, θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει», είπαν.

    Ακολουθεί η κηδεία του σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου θα πουν όλοι το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιο του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη για την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ



    ΣΧΟΛΙΑ