ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, μετά από καταγγελίες για δηλητηριάσεις σκύλων, βρίσκεται ο δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Γιώργος Γώγος. Ο συγκεκριμένος φέρεται να έριξε φόλες με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν δύο αδέσποτα σκυλιά.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ δηλώνει πως αγνοεί εντελώς το γεγονός.
Εκτός του κ. Γώγου, κατηγορούμενος είναι και ένας ιερέας, ο οποίος φέρεται να ήταν παρών την ώρα της διάπραξης του αδικήματος.
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρης Λακαφώσης είναι αποφασισμένος να ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος, ώστε να φτάσει στην αλήθεια και να τιμωρηθεί ο φυσικός αυτουργός της θανάτωσης των δυο αδέσποτων ζώων, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντι σε όσους κακοποιούν ζώα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρί Σαντάλ: Η πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο, με νέα της σκηνή την Ελλάδα του 2025
- Το μεγάλο στοίχημα για την Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ξεκινά η δημοπράτηση για το μητροπολιτικό πάρκο «AENAON» στον Φαληρικό Όρμο
- Η ανάπτυξη του Κυπριακού στόλου οφείλεται στο ελκυστικό φορολογικό σύστημα για τα «πράσινα πλοία» και στην φοροαπαλλαγή των Κυπρίων ναυτικών
- Από υπάλληλοι… δισεκατομμυριούχοι: Αυτά είναι τα νέα μέλη του billion dollar club
