ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς νερό θα είναι αύριο, περιοχές κοντά στο κέντρο της πόλης για χρονικό διάστημα δέκα ωρών (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα) εξαιτίας εργασιών αποκατάστασης διαρροής παλαιού αγωγού από χυτοσίδηρο Φ200mm στην συμβολή των οδών Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’ με Μπιζανίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’, Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας, Καυταντζόγλου, Αρχαιολογικού Μουσείου, Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη, Σπάρτης, Βελισσαρίου, καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης Υποσταθμών – Νέος ηλεκτρικός χώρος για ΑΠΕ και αποθήκευση
- Μιλένα Αποστολάκη: Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν εκεί που αρχίζει η αλήθεια
- AKTOR: Τα σενάρια για το FSRU της Διώρυγα Gas
- Μακρόν: Αναζητά νέους ευρωπαϊκούς φόρους για τον προϋπολογισμό των 2 τρισ. ευρώ της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.