• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Χολαργός: Δημοτική σύμβουλος έπεσε θύμα ληστείας και το αστυνομικό τμήμα είχε… σχολάσει

    • NewsRoom
    Ανθρωποκτονία από αμέλεια ο τραγικός θάνατος της 8χρονης που εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα

    Ελληνική Αστυνομία


    Αντιδράσεις προκαλεί η στάση που κράτησε το αστυνομικό τμήμα Χολαργού καθότι δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του σε θύμα ληστείας, επικαλούμενο ότι έχει κλείσει λόγω ωραρίου. Η πολίτης – θύμα ληστείας που ζήτησε την βοήθεια των αστυνομικών του Χολαργού τυγχάνει να είναι δε και δημοτική σύμβουλος της περιοχής.

    Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου και ο σύζυγός της, Γιώργος Βεντουζάς, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι τους στου Παπάγου το βράδυ του Σαββάτου, βρήκαν την πόρτα του διαμερίσματός τους ανοιχτή και το σπίτι να έχει δεχθεί εισβολή και αφαίρεση αντικειμένων.

    Η δημοτική σύμβουλος επικοινώνησε άμεσα με το αστυνομικό τμήμα, Χολαργού-Παπάγου, αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας τους ενημέρωσε πως το Τμήμα Ασφαλείας έχει σχολάσει και επομένως να καλέσουν αύριο.

    Η δημοτική σύμβουλος σχολίασε το γεγονός με ανάρτηση στο Facebook

    Μετά το μπαράζ ληστειών που σημειώνονται στην Αττική την τελευταία περίοδο και οι αστυνομικοί θα έπρεπε να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση μια τέτοια στάση και ανταπόκριση στο καθήκον σίγουρα γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και προκαλεί ανησυχίες και αμφιβολίες για την ασφάλεια των πολιτών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πεδίον του Άρεως: Επιμένει ξανά στα περί βιασμού η 25χρονη – Τι λέει τώρα ο δικηγόρος της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία – Εκκενώθηκαν σπίτια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε δίπλα στη γυναίκα και την κόρη του



    ΣΧΟΛΙΑ