• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Πεδίον του Άρεως: Επιμένει ξανά στα περί βιασμού η 25χρονη – Τι λέει τώρα ο δικηγόρος της

    • NewsRoom
    Βιασμός


    Μια καταγγελθείσα απόπειρα βιασμού που αποδείχτηκε αυτοτραυματισμός και τώρα ξανά απόπειρα βιασμού! Η ιστορία της 25χρονης που κατήγγειλε ότι κάποιος επιχείρησε να τη βιάσει νωρίς ένα βράδυ της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή του Γκύζη, κοντά στο Πεδίον του Αρεως, μετρά τη δεύτερη ανατροπή της.

    Αντιμετωπίζοντας πλέον η ίδια τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης, αφού το περασμένο Σάββατο έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με συμπληρωματική κατάθεση δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού, αλλά αυτοτραυματίστηκε προκειμένου να αναβάλει τον γάμο της, επανήλθε στον αρχικό της ισχυρισμό.

    Ο δικηγόρος της κοπέλας, Αντώνης Φούσης, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ, ότι η κοπέλα έλεγε την αλήθεια αρχικά και ότι την πιστεύουν και τα μέλη της οικογένειάς της. Ισχυρίστηκε δε ο κ. Φούσης ότι η 25χρονη δεν ανασκεύασε επειδή υπέπεσε σε αντιφάσεις στην αρχική της κατάθεση. «Της έδωσαν ένα χαρτί και το υπέγραψε χωρίς να το διαβάσει» είπε ο δικηγόρος ο οποίος προφανώς ανέλαβε την υπόθεσή της αφού η κοπέλα βρέθηκε αντιμέτωπη η ίδια με τη Δικαιοσύνη –αλλιώς θα το είχε διαβάσει εκείνος το «χαρτί».

    Ο κ. Φούσης υποστήριξε ότι η κοπέλα βρισκόταν σε πανικό και είπε ότι νοσηλεύτηκε επί ημέρες. «Τα τραύματά της είναι τέτοια που δεν μπορεί να τα έκανε η ίδια στον εαυτό της» εξήγησε. Ωστόσο απέφυγε να επιβεβαιώσει και τον αρχικό ισχυρισμό της 25χρονης ότι τον επίδοξο βιαστή της τον περίμενε συνεργός με μοτοσικλέτα. Αυτός ο ισχυρισμός ήταν που είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών καθώς δεν συνηθίζεται να υπάρχουν συνεργοί σε τέτοιου είδους σεξουαλικά εγκλήματα.

    Σε κάθε περίπτωση η κοπέλα αναμένεται εκ νέου στην ΕΛ.ΑΣ. για να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας βιασμού: Tην σκηνοθέτησε για να αναβάλει τον γάμο!

     



    ΣΧΟΛΙΑ