• LIFE&STYLE

    Euro 2016: Δείτε πως ο Ronaldo χάνει το penalty της νίκης ( 3 videos)

    • NewsRoom


    Δύο ισοπαλίες, μια νίκη και συνολικά πέντε γκολ επιφύλασσε η αγωνιστική δράση του Σαββάτου στο Euro 2016. Το σημαντικότερο όμως στιγμιότυπο της αγώνων του Σαββάτου ήταν η αποτυχία του διάσημου ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo, να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, αφού δεν κατάφερε να βάλει στα δίχτυα την μπάλα, χάνοντας το πέναλτι της βραδιάς.

    ronaldopenalty

    Η Πορτογαλία απογοήτευσε με το τελικό 0-0 κόντρα στην Αυστρία παρά τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι του Christiano Ronaldo. Μετά το φιάσκο κόντρα στην Ισλανδία έψαχνε για αντίδραση και την είχε κόντρα στην Αυστρία, αλλά αυτό από μόνο του δεν έφτανε. Η ομάδα του Fernando Santes παίζοντας την αντίπαλό της σαν τη γάτα με το ποντίκι επί 93’ και χάνοντας μεγάλες και σπουδαίες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Christiano Ronaldo στο 79’, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της χάριζε εκτός απροόπτου και τη νίκη και κόλλησε στο 0-0.

    https://www.youtube.com/watch?v=vYGXf-ZQdU4

    https://www.youtube.com/watch?v=WNKDFCF82Mo

    https://www.youtube.com/watch?v=qs2yZrm_SVo

    Τα υπόλοιπα σημαντικά αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου:

    Η Ουγγαρία πλέον κρατάει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro, καθώς λυτρώθηκε στο 88’ με το τέρμα που πέτυχε εις βάρος της Ισλανδίας (1-1). Έτσι, έφθασε τους τέσσερις βαθμούς στον έκτο όμιλο και η αντίπαλος της στους δύο, ενώ είχε στα χέρια της τους τρεις.

    Το Βέλγιο άφησε πίσω την ήττα (2-0) και την κακή εμφάνιση από την Ιταλία και έδειξε τα… δόντια του. Το Βέλγιο έκανε ότι ήθελε την Ιρλανδία (3-0) και έδειξε ότι δικαίως θεωρείται εδώ και καιρό, ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro.

    Από σήμερα ξεκινά η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και έτσι όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται την ίδια ώρα, στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

    Πρεμιέρα κάνουν οι ομάδες του Α΄ Ομίλου με την Γαλλία – που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της – να υποδέχεται την Ελβετια που θέλει έναν βαθμό για να μην σκέφτεται τι θα συμβεί στον αγώνα Ρουμανία-Αλβανία όπου οι Ρουμάνοι θελουν μόνο νίκη για να ελπίζουν.

    22:00 – Stade Pierre-Mauroy
    Ελβετία – Γαλλία
    22:00 – Parc Olympique Lyonnais
    Ρουμανία – Αλβανία

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/o-asimos-islandos-pou-xeftilise-ton-cristiano-ronaldo-sto-euro/53984

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/glentisan-tin-psichi-tous-tragoudi-ton-vorion-irlandon-gia-tin-proti-niki-tous-sto-euro/54392

     



    ΣΧΟΛΙΑ