• LIFE&STYLE

    Euro 2016: Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού- Θα γελάσει ο Ronaldo άραγε;

    • NewsRoom


    Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Πορτογαλία και Γαλλία θα κονταροχτυπηθούν για την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου. Από τη μία ο σούπερ σταρ Ronaldo, αλλά και ο «δικός» μας Fernando Santos και από την άλλη οι οικοδεσπότες Γάλλοι, με τον Griezmann να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να έχει πετύχει στη διοργάνωση έξι τέρματα, διπλάσια από όσα πετύχει ο Ronaldo.

    gallia portogallia telikos

    Το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 (ΕΡΤ1), στο Παρίσι, θα γίνει η σέντρα του αγώνα. Είναι η 5η φορά στην Ιστορία των Euro που η διοργανώτρια χώρα φτάνει στον τελικό και μέχρι στιγμής, μόνο μία φορά οι οικοδεσπότες δεν έχουν κατακτήσει το τρόπαιο.

    france-portugal-euro-2016-payet-nani-griezmann_3740252

    Στα μεταξύ τους παιχνίδια οι Πορτογάλοι έχουν να κερδίσουν από το μακρινό… 1975. Πάντως, αμφότεροι ετοιμάζονται να γράψουν Ιστορία. Αν η Πορτογαλία κατακτήσει το τρόπαιο θα το πετύχει για πρώτη φορά, ενώ στην άτυπη κόντρα Ronaldo – Messi, ο άσος της Real Madrid θα έχει να υπερηφανεύεται ότι έχει κατακτήσει και τρόπαιο με την Εθνική του ομάδα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ο Αργεντινός.

    Από την άλλη, η Γαλλία σε περίπτωση που κερδίσει θα μπει στο κλαμπ με τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους (Γερμανία – Ισπανία έχουν από τρία τρόπαια). H Γαλλία το έχει κατακτήσει το EURO και το 1984 και το 2000.

    Σήμερα το βράδυ θα δούμε αν τελικά η τύχη θα “γελάσει” για τον Christiano Ronaldo.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/euro-2016-dite-pos-o-ronaldo-chani-penalty-tis-nikis-3-videos/54601

     

    Δείτε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/pou-xodevi-ta-ekatommiria-tou-o-christiano-ronaldo/52563

     



    ΣΧΟΛΙΑ