• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Bόλτα στη Νέα Υόρκη με αποκαλυπτικό see through από τη μικρή αδερφή των Kardashian (pics)


    Το γνωστό μοντέλο, Kendall Jenner, μαγνήτισε τα βλέμματα με την προκλητική της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη. Σε μια χαλαρή βόλτα με τις φίλες της, Hailey Baldwin και Gigi Hadid, η όμορφη Kendall προτίμησε να φορέσει ένα διαφανές μπλουζάκι που ουσιαστικά δεν έκρυβε τίποτα, αποκαλύπτοντας το στητό στήθος της, μέχρι και το piercing στις θηλές της.

    Το 20χρονο μοντέλο δεν έδειξε να προβληματίζεται από τη στιλιστική της επιλογή μολονότι είχε μαζί της ένα χακί μπουφάν. Το διαφανές μπλουζάκι που επέλεξε για την εμφάνισή της δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία… και όπως ήταν φυσικό κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα.

    kendal

    ImageHandler

    kendal1

    kendal 6

    kendal-niples-2

    Η Kendall Jenner, σε αντίθεση με τις διάσημες αδερφές της, Kim και Khloe Kardasian, φροντίζει να μιλά κυρίως μέσω τη δουλειά της και προσπαθεί να κρύβει το κομμάτι της προσωπικής της ζωής -όσο μπορεί φυσικά.

    kendall-jenner-dating-jordan-clarkson_f04d8

    Όλο αυτό το διάστημα, λοιπόν, οι φήμες τη θέλουν να διατηρεί δεσμό με τον διάσημο μπασκετμπολίστα των Lakers, Jordan Clarkson. Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους και να που κάπου εδώ έρχεται η Kendall να… ανάψει φωτιές. Πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της κατά την οποία φορά ένα bomber jacket που γράφει πάνω… τι άλλο; μα φυσικά Lakers.

    kendal instagram

    Τα σχόλια κάτω από το post «έδιναν και έπαιρναν». Λέτε να επιβεβαίωσε με αυτή της τη φωτογραφία τη σχέση της ή παίζει ένα ακόμη παιχνίδι δημοσιότητας;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜH:

    http://www.mononews.gr/twitter-xesaloni-tis-agkalitses-tsipra-juncker/55338



    ΣΧΟΛΙΑ