• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ασπρόπυργος: Ο δολοφόνος του 33χρονου Πακιστανού είναι ο παππούς της 19χρονης συντρόφου του

    • NewsRoom
    Γλυφάδα - Κιλκίς


    Στη σύλληψη ενός 62χρονου Έλληνα προχώρησαν οι ελληνικές αρχές για τη δολοφονία ενός 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο. Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικογενειακές διαφορές του 62χρονου, ο οποίος είναι παππούς της 19χρονης συντρόφου του Πακιστανού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα είχαν συχνές διαφωνίες που εξελίσσονταν σε καβγάδες. Το θύμα είχε σχέση τα τελευταία χρόνια με την 19χρονη σήμερα εγγονή του δράστη. Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι που είναι δύο ετών. Ωστόσο όπως φαίνεται ο παππούς της 19χρονης δεν συμφωνούσε με τον δεσμό αυτόν και οι σχέσεις του με τον 33χρονο από το Πακιστάν ήταν τεταμένες.

    Το Σάββατο ο 62χρονος τσακώθηκε ξανά με τον 33χρονο έξω από το σπίτι του ζευγαριού, με τον Πακιστανό να απειλεί ότι θα πάρει τη σύντροφό του και το παιδί τους και θα πάει μόνιμα στο Πακιστάν.

    Τότε ο 62χρονος άρπαξε ένα σκαλιστήρι και κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου 33χρονου που έπεσε νεκρός. Μάλιστα στη συνέχεια η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δράστες του εγκλήματος ήταν ομοεθνείς του θύματος, προκειμένου να καλύψει τον παππού της.

    Ο 62χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τήνος: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόβοι των ελληνικών αρχών για απαγωγή ή δολοφονία του ενός από τους 8 Τούρκους από πράκτορες του Ερντογάν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοβαρό ατύχημα για τον αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ



    ΣΧΟΛΙΑ