• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Απίστευτη ιστορία! «Επτάψυχος» σώθηκε από τη φωτιά στο Μάτι και την πλημμύρα στο Μαρούσι (pics)

    • NewsRoom


    Η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες διανύει μια ανείπωτη τραγωδία, από την οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συνέλθει, ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Καθώς το χώμα στο Μάτι ακόμη “καπνίζει”, μόλις χθες, Πέμπτη, το Μαρούσι πλημμύρισε βουλιάζοντας δεκάδες αυτοκίνητα και προκαλώντας πανικό.

    Ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, όμως, υπήρξε πολύ τυχερός τα τελευταία 24ωρα, αφού γλίτωσε τόσο από τη φωτιά στο Μάτι όσο και από την πλημμύρα στο Μάρούσι, εντυπωσιάζοντας πολύ κόσμο αλλά και τον ίδιο του τον εαυτόι! Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου γλίτωσε, αρχικά, από τη φονική πυρκαγιά εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό του, ενώ χθες το αυτοκίνητό του ήταν ένα από εκείνα που παρέσυρε η βροχή στο υπαίθριο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

    Ας πάρουμε την ιστορία του από την αρχή. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο εν λόγω κύριος βρισκόταν στο Μάτι, καθώς διαθέτει εξοχικό στην περιοχή, αλλά μόλις ξέσπασε η φωτιά μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διαφύγει. Επειδή, όμως, εγκλωβίστηκε στο δρόμο, αποφάσισε να εγκαταλείψει το αμάξι του και να φύγει με τα πόδια, απόφαση που αποδείχθηκε σωτήρια. Η πορεία της φωτιάς, ωστόσο, σταμάτησε λίγο πριν το σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητό του και έτσι δεν υπέστη ζημιές.

    Η μοίρα, όμως, και η τύχη, του επιφύλασσαν περίεργα παιχνίδια. Ο ίδιος άνθρωπος βρέθηκε στο σημείο της πλημμύρας που έπληξε την Πέμπτη το Μαρούσι, εφόσον ζει και εργάζεται στην περιοχή. Το πρωί της ίδιας μέρας άφησε το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο υπαίθριο πάρκινγκ που πλημμύρισε λόγω της δυνατής βροχόπτωσης. Μπορεί αυτή τη φορά το όχημά του να υπέστη ζημιές, ωστόσο ο ίδιος είναι καλά και από ό,τι φαίνεται είναι και πολύ τυχερός!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο θρίλερ: Πατέρας είδε τον 13χρονο γιο του σε φωτογραφίες στο Μάτι, αλλά ακόμη αγνοείται (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ιστορία: Παιδί πυροσβέστη που πάλευε με τις φλόγες στο Μάτι το βρέφος 6 μηνών που πνίγηκε από τους καπνούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς πέθανε ο τελευταίος νεκρός στο οικόπεδο της φρίκης (video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η οικογένεια Φύτρου ήταν συγγενείς με το 6 μηνών βρέφος-θύμα της πυρκαγιάς



    ΣΧΟΛΙΑ