• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Επικεφαλής Z+D

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη


    Την ευθύνη για τον εμπρησμό με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, πριν από λίγες μέρες στου Ψυρρή, στο κανάλι ART του Γιώργου Καρατζαφέρη, σε δύο αυτοκίνητα στο Περιστέρι και σε ένα ακόμα διπλωματικό αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο, ανέλαβε η ομάδα Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών-FAI/IRF, με κείμενο που ανάρτησε πριν από λίγη ώρα σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι εμπρηστικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της επιθετικής αναρχικής αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου», ενώ εκφράζεται συμπαράσταση σε αναρχικούς κρατούμενους στην Ιταλία και στη Χιλή.

    «Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Για να το πούμε αλλιώς η καλύτερη άμυνα στην βεβήλωση των ζωών μας είναι η άμεση αναρχική πολύμορφη επίθεση. Από τις συγκρουσιακές διαδηλώσεις και τον εκκωφαντικό ήχο της βαριάς που θρυμματίζει τις βιτρίνες της κυριαρχίας μέχρι το λυσσασμένο στροβίλισμα της σφαίρας στην θαλάμη» συμπληρώνουν τα μέλη της Σύμπραξης Αμετανόητων Αναρχικών, τονίζοντας πως «κάθε όπλο που πέφτει από έναν σύντροφο, θα είμαστε εκεί για να το σηκώσουμε και να συνεχίσουμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρέβα Μητσοτάκη: Δεν θα κάτσω να αμαυρώσει κανείς την πορεία μου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι εγκέφαλοι της επίθεσης εναντίον μου βρίσκονται στα υπόγεια του Μαξίμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ