ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Κηφισιάς, μετά από τη δολοφονία 33χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητό της στη γειτονιά όπου διέμενε.
Η άτυχη γυναίκα, που δέχτηκε περισσότερες από 15 σφαίρες, φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».
Η 33χρονη γυναίκα, που ζούσε σε κατοικία στην Κηφισιά με την 7χρονη κόρη της, ήταν άτομο γνωστό στην Ασφάλεια και φέρεται να είχε «πλούσιο» παρελθόν και εμπλοκή σε πολλές περιπτώσεις.
Μάλιστα, το 2011 η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι, ενώ ήταν έγκυος έξι μηνών, αλλά οι δράστες που πυροβόλησαν, δεν είχαν καταφέρει να επιτύχουν τον στόχο τους.
Το 2009 το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών σε χρηματαποστολές, ενώ σημαντικό στοιχείο ήταν η στενή σχέση που διατηρούσε με ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της νύχτας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε περίεργες υποθέσεις.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών της 33χρονης γυναίκας, αλλά και των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας της, επικεντρώνονται στο περίπλοκο παρελθόν της και στους ανθρώπους με τους οποίους είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία στην Κηφισιά: Έρευνα στο παρελθόν της 33χρονης για να βρουν τους εκτελεστές της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Κηφισιά: Οδύρεται η μητέρα της άτυχης γυναίκας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός από τη δολοφονία γυναίκας σε πάρκινγκ στο κέντρο της Κηφισιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρυστιανού εναντίον Βελόπουλου: Μπλόκαρε τη συζήτηση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο
- Μαγκλάρας (ΘΕΚ): Ανάγκη για ένα μεγάλο restart στο σιδηροδρομικό δίκτυο
- Το «America First» απειλεί το παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα – Οι κρίσιμες 180 ημέρες
- Κυβέρνηση Τραμπ: Δεν υπάρχουν ακόμη αποφάσεις για τους δασμούς στις κινηματογραφικές ταινίες που παράγονται εκτός ΗΠΑ
