• Χριστούγεννα στο The Dolli

    The Holiday Countdown

    Χριστούγεννα σε ρυθμό Jolly Dolli!

    • NewsRoom

    Χριστούγεννα! Στην πρωτεύουσα της καρδιάς μας, με φόντο την ωραιότερη εικόνα της πόλης. Σε ένα ιστορικό κτήριο που φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί να αφεθούμε στη φιλόξενη ατμόσφαιρα και τη δική του, ιδιαίτερη, μαγεία τις μέρες των γιορτών.

    Αυτό είναι το πολυβραβευμένο The Dolli, το νέο, εμβληματικό ξενοδοχείο – hôtel maison του ομίλου Grecotel, που γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα και μας προσκαλεί να μπούμε στο πνεύμα Jolly Dolli!

    Με πρωτότυπα, χειροποίητα στολίδια, ειδικά φτιαγμένα για να αντανακλούν τη μαγεία και την ατμόσφαιρα ενός φωτεινού κόσμου με ιριδισμούς, έμπνευση, μουσική, γεύσεις κι εκπλήξεις.

    The Dolli

    Με Festive Brunch κάθε Σαββατοκύριακο στο Dolli’s rooftop restaurant, για γνώριμες comfort επιλογές και εκλεπτυσμένους πειραματισμούς.

    Με Afternoon Tea & Delights στον χώρο του Library, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές γεύσεις, γύρω από art pieces, ιστορικά κειμήλια, αντικείμενα design και ενδιαφέρουσες εκδόσεις.

    The Dolli

    Στο επιβλητικό, ολοστόλιστο lobby, ανάμεσα στα συλλεκτικά έπιπλα και σπάνια αντικείμενα, οι επισκέπτες συναντούν το Dolli’s patisserie, με τον signature buffet γλυκών και κερασμάτων, όπου μπορούν να γευθούν ακαταμάχητες δημιουργίες.

    The Dolli

     

    The Dolli

     

    The Dolli

    Στο ισόγειο του ξενοδοχείου, το αισθαντικό Le Bar Secret ανοίγει τις πόρτες του στο ισόγειο, παραπέμποντας σε ένα περίτεχνο jewel box με αύρα ιδιωτικότητας, ανατρεπτικά cocktails, ξεχωριστά pairings κι επιμελημένα μενού για γεύμα ή δείπνο.

    The Dolli

    Το Dolli’s restaurant, στο εντυπωσιακό rooftop, παρουσιάζει την ανανεωμένη του κάρτα κι ετοιμάζει τα πιο εκλεκτά μενού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με αριστοτεχνικά πιάτα, απρόσμενους συνδυασμούς και την πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για όσους θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη, exclusive γιορτινή εμπειρία, με καθηλωτική θέα στην Ακρόπολη, τα σημαντικότερα μνημεία, την Πλάκα, πανοραμική εικόνα στην πόλη, DJ sets, δημιουργικά cocktails και πολλές-πολλές εκπλήξεις.

    The Dolli

     

    The Dolli

    Και το The Dolli Shop προσφέρει ένα επιμελημένο Gifting Collection, απηχώντας τη χαρακτηριστική ματιά και το δημιουργικό του πνεύμα, ανοίγει τα «παράθυρά» του στην πόλη με μουσικές και κάλαντα και γοητεύει με απολαυστικές γευστικές εκπλήξεις to go στο The Christmas Inn pop-up.

    The Dolli

     

    Τέχνη, αισθητική και έμπνευση κάθε μέρα του χρόνου

    Στο The Dolli η τέχνη και η αισθητική συνδέονται άρρηκτα με την παράδοση της αυθεντικής, προσωπικής φιλοξενίας, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν εκλεκτές γεύσεις και υπέροχες στιγμές κάθε ώρα της ημέρας.

    Σαράντα έξι δωμάτια, που μετατρέπονται συνδυαστικά σε ανεξάρτητα pied-à-terre και appartements privés, λουσμένα στο aθηναϊκό φως, περικλείουν τη ζωντανή ενέργεια, την απαράμιλλη ιστορία, το βιωμένο συναίσθημα και το ανοιχτό πνεύμα της πόλης.

    The Dolli

    Γι’ αυτό και καθημερινά, για lunch και dinner, το Dolli’s restaurant αποτελεί το κορυφαίο meeting point γεύσης στο Κέντρο.

    Λίγο πριν από τα πρώτα του γενέθλια και έχοντας ήδη κερδίσει σημαντικές διακρίσεις από το Condé Nast Traveler και άλλα διεθνή μέσα, το The Dolli μετουσιώνει την απαράμιλλη ιστορία της πόλης με τη σύγχρονη οπτική και τη μοναδική του ταυτότητα, συνθέτοντας ένα επιδραστικό σημείο αναφοράς.

    Το The Dolli σχεδιάζει μια εμπνευσμένη, λαμπρή, γιορτινή καθημερινότητα με εξαιρετικές προτάσεις και διακριτική πολυτέλεια, δίνοντας έμφαση στην φροντίδα, καλλιεργώντας την ομορφιά, αναδεικνύοντας τα συναισθήματα.

    The Dolli

     

    Διαβάστε επίσης:

    The Dolli At Acropolis: Νέος αέρας στο μέγαρο Καλλιμασιώτη δια χειρός Grecotel

    Υψηλές διακρίσεις για το THE DOLLI του ομίλου Grecotel από το Condé Nast Traveler

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «The Holiday Countdown»