• sports

    «Βόμβα» Πογέτ: Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος 8 μήνες

    • NewsRoom

    Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ


    «Βόμβα» του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος σήμερα κατά τη «media day» της εθνικής Ελλάδας, ανέφερε ότι ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και 8 μήνες και για αυτό έλειπε από την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία (17/11) και Γαλλία (21/11).

    «Θέλω να σας ενημερώσω κάτι και δεν θα δεχτώ κάποια ερώτηση. Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες.

    Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα», τόνισε.

    ΕΠΟ: Ο κ. Ταρίκο αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που ανέκυψε ο Γκουστάβο Πογέτ, με την αμοιβή του συνεργάτη του Μαουρίσιο Ταρίκο.

    «Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ.

    Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Λας Βέγκας: Η τύχη γκαζώνει!

    Stoiximan Wheels Of Change: Ηχηρό κοινωνικό μήνυμα για την ισότητα στον αθλητισμό στον 40o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

    MLS: Ο Μέσι MVP της Ίντερ Μαϊάμι για το 2023 με μόλις 14 παιχνίδια



    ΣΧΟΛΙΑ