• sports

    Βαγγέλης Μαρινάκης: «Θα επενδύσει πάνω από €10 εκατ. στη Ρίο Άβε»

    • NewsRoom
    Βαγγέλης Μαρινάκης

    Βαγγέλης Μαρινάκης


    Ρεπορτάζ της πορτογαλικής A BOLA αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Ρίο Άβε προσφέρει ένα ποσό πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

    Πρόσφατα πορτογαλικά δημοσιεύματα συνέδεσαν το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Ρίο Άβε, υποστηρίζοντας πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για να επενδύσει στην πορτογαλική ομάδα.

    Η A BOLA προχώρησε ένα βήμα παραπέρα το σχετικό ρεπορτάζ, καθώς σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο ισχυρός άντρας των ερυθρολεύκων θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

    Όπως αναφέρεται, ένα μέρος του ποσού θα διατεθεί άμεσα για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας, ένα άλλο θα διατεθεί για την ενίσχυση της ομάδας και το τρίτο για τη βελτίωση των υποδομών του συλλόγου στο προπονητικό κέντρο και στο γήπεδο.

    Όλα εξαρτώνται από το αν εγκριθεί η αλλαγή του εταιρικού μοντέλου, με τη γενική συνέλευση να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (19/11).

    Συνεπώς, η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στον πορτογαλικό σύλλογο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας των μελών της Ρίο Άβε.

    Διαβάστε επίσης:

    Apple κατά ΕΕ: Στα δικαστήρια για τον νόμο που αφορά τις ψηφιακές αγορές

    F1 Λας Βέγκας: Ταχύτερες οι Ferrari στα ελεύθερα!

    Vodafone Fiber 1Gbps: Έφτασε σε 3.600.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ