ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το θερμότερο χειροκρότημα του κόσμου απέσπασαν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στο Final Four του 22ου Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαιριστών Μπάσκετ με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), μέγας χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ.
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου, περισσότεροι από χίλιοι θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου του Αλίμου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την ανάδειξη του αθλήματος.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Παραβρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων του αθλητισμού, καθώς και παλαίμαχοι αθλητές του μπάσκετ.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Δωδεκανήσου, νικώντας στον τελικό τον Άτλαντα με σκορ 50-43. Την τρίτη και τέταρτη θέση κατέκτησαν ο Άρης και ο Μέγας Αλέξανδρος, αντίστοιχα.




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβάνιος: Σε λίγες ημέρες ανοίγει η πύλη για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τους εκτός της επικράτειας εκλογείς
- Amazon: Κίνηση-ορόσημο στα logistics «βυθίζει» τις μετοχές των FedEx και UPS
- Μπέσεντ: Οι υψηλές τιμές του πετρελαίου πλήττουν τους Αμερικανούς, αλλά πρόκειται για «προσωρινή παρέκκλιση»
- Κεραμέως για πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασίας: «Τα ωραία τα λόγια, τα ανεφάρμοστα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.